ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато режисьорът Питър Фарели се зае

...
ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато режисьорът Питър Фарели се зае
Коментари Харесай

След десетилетие в безизходица комедията на Зак Ефрон и Джон Сина „Ricky Stanicky“ започва да се излъчва

ЛОС АНДЖЕЛИС (AP) — Когато режисьорът Питър Фарели се зае да направи това, което се трансформира в определящия жанра rom-com „ Има Нещо за Мери ” преди повече от 25 години с брат си Боби, той знаеше, че може да отнеме известно време за увещание на едно студио, с цел да отвори кесиите за комедия, която прокарва границите.

„ Хората се опасяват да вършат комедия “, спомня си носителят на „ Оскар “. „ Имахме шанс, тъй като от много години не беше имало доста комедии с рейтинг R. Повечето от тях бяха PG-13. “

И до момента в който дебютът му в бокс офиса беше неустойчив, в последна сметка той стана третият най-касов филм през годината, в която беше пуснат.

Сега, Фарели залага на същата жадност за циничност и безнравствен комизъм за „ Ricky Stanicky “, най-новата му другарска комедия с присъединяване на Зак Ефрон и Джон Сина, която се появи в Prime Video в четвъртък.

Сценарият на кино лентата беше в неопределеност за повече повече от десетилетие с голям брой огромни имена, в това число Джеймс Франко и Джим Кери, свъ...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР