Лорис Кариус най-вероятно ще излезе като титуляр за Нюкасъл във

...
Лорис Кариус най-вероятно ще излезе като титуляр за Нюкасъл във
Коментари Харесай

Нюкасъл ще трябва да разчита на Кариус във финала за Купата на Лигата

Лорис Кариус най-вероятно ще излезе като титуляр за Нюкасъл във финала за Купата на Лигата против Манчестър Юнайтед. Най-важният мач за “свраките ” от години е идната неделя, 26 февруари.

Причината Кариус да стане първи избор за финала е днешният червен картон на Ник Поуп в мача против Ливърпул. В 22-ата минута на мача той излезе отвън наказателното си поле и игра с ръка, за което бе изпъден. Поуп бе сменен от Мартин Дубварка. Словакът обаче няма да е разполагаем на Еди Хау за идната седмица, защото игра чартърен в Манчестър Юнайтед първата част от сезона и взе участие в мачове от Купата на Лигата с екипа на “червените дяволи ”.

29-годишният Кариус подписа с Нюкасъл през септември предходната година. Първоначално договорът му бе до януари 2023 година, само че по-късно бе продължен до края на сезона. Той има доста неприятни мемоари от финали, откакто през 2018 година бе съществена причина за загубата на Ливърпул от Реал Мадрид в борбата за трофея в Шампионската лига. Тогава германецът сбърка съдбовна за два гола, а мърсисайдци изгубиха с 1:3.

Ако Хау реши да не заложи на Кариус, другият му вид е 30-годишният Марк Гилеспи, който не е играл в формален мач за клуба от към две години. Той е на " Сейнт Джеймсис Парк " от 2020 година и има 3 присъединяване, като и трите са в Купата на Лигата.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР