Лоренцо Музети е следващият потвърден тенисист, който ще участва на

...
Лоренцо Музети е следващият потвърден тенисист, който ще участва на
Коментари Харесай

Втора италианска звезда потвърди участие на Sofia Open


Лоренцо Музети е идващият доказан тенисист, който ще взе участие на Sofia Open. Италианецът се причислява към сънародника си Яник Синер като една от звездите в седмото издание на шампионата от категория АТР 250, който ще се организира сред 25 септември и 2 октомври.

Към момента другите двама доказани участници в конкуренцията в „ Арена Армеец “ са трикратният първенец от Големия шлем Стан Вавринка и Гаел Монфис.

Лоренцо Музети е някогашен №1 в международната класация за юноши, като стана първенец на Откритото състезание на Австралия през 2019 година Звездата му при мъжете изгря през март 2021 година с полуфинала на шампионата в Акапулко. Три месеца по-късно бе осминафиналист на „ Ролан Гарос “ и даже поведе с 2:0 сета на бъдещия първенец Новак Джокович преди да се откаже заради травма. През предишния месец завоюва първата си ATP купа, побеждавайки Андрей Рубльов на финала на шампионата от сериите ATP 500 в Хамбург. 20-годишният Музети е настоящ №30 в международната класация, което е най-високото класиране в кариерата му. Благодарение на него ще бъде подложен в главната скица на Откритото състезание на Съединени американски щати, а това му се случва за първи път в шампионат от „ Големият шлем “.

Музети взе участие в София и през предходната година, когато загуби трагично от Димитър Кузманов в мач, траял над 3 часа.

Билетите за Sofia Open 2022 са в продажба – онлайн на Eventim.bg и в партньорската мрежа в цялата страна.
До края на тази седмица е годна специфична промоция. Феновете имат опция да купят самостоятелни или пакетни билети със съществено понижение от 20% до 28 август.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР