Лорена може и да слезе тези дни официално от сцената,

...
Лорена може и да слезе тези дни официално от сцената,
Коментари Харесай

Бременната Лорена не спира да работи

Лорена може и да слезе тези дни публично от сцената, с цел да стане майка, само че няма никакво желание да страни от светлините на прожекторите. Докато е в отпуск по майчинство, певицата, която е в напреднала бременност, ще продължи да работи. Такава поръчка даде изпълнителката от „ Хит Микс Мюзик ” в обществената мрежа, където показа страстта си с почитателите дружно с кадър по бански от плажа.

„ За всеки актьор сцената е втори дом... Мястото, което кара сърцето да лети и да бъде живо… само че една сцена без аудитория, без всички вас би била като дом без семейство. Срещите с вас липсват доста, а до новите такива... давам обещание да има музика! Обещавам да не ви не помни! Обещавам да не ме забравите! И съм сигурна, че когато пристигна време още веднъж да се срещнем, ще ме посрещнете по този начин, както постоянно сте го правили, по този начин както постоянно сте карали сърцето ми да се чувствау дома! Дойде време да напиша нотите и текста на най-важната ария,да изпея песента наречена „ живот ”! ”, написа Лорена.

Бременната певица очевидно ще записва нови шлагери, до момента в който е в отпуск по майчинство. И май не счита да отсъства дълго, допуснаха фенове, визирайки обещанието, че няма да ги не помни и те няма да я не помнят. Явно Лорена е решена да резервира позицията си измежду топ изпълнителите в сектора. До преди да слезе от сцената, певицата се радваше на претъпкан график с участия. Тя обикаляше страната и в напреднала бременност, изтъквайки, че по този начин се усеща добре. И при неразположения, нормални за бременните дами, незабавно отминавали, когато излизала да пее пред феновете си. Преди дни Лорена разгласи, че публично стопира участията си. Това обаче не значи, че напълно ще зареже кариерата си, пролича и от последния й пост. Така че не без съображение, феновете й дори чакат напълно скоро да ги зарадва с нова ария.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР