Лорън Милър Роген разкри тази седмица, че е претърпяла операция

...
Лорън Милър Роген разкри тази седмица, че е претърпяла операция
Коментари Харесай

Съпругата на Сет Роген Лорън Милър Роген разкрива, че е премахнала мозъчна аневризма

Лорън Милър Роген разкри тази седмица, че е претърпяла интервенция за премахване на мозъчна аневризма.

Милър Роген, омъжена за артиста и продуцент Сет Роугън, показа своя опит по време на тирада на Visionary Ball на Катедрата по неврохирургия на UCLA в Лос Анджелис в сряда, съгласно People.

Тъй като деменцията е част от фамилията й, Милър Роген изясни, че е потърсила ядрено-магнитен резонанс на цялото тяло преди няколко години, „ с цел да огледа по-задълбочено всичко, което би могло да се крие в мен и да повлияе на дълголетието ми “.

Тя разкри: „ Те откриха, несъмнено, този тип аневризма в главата ми. Така че, несъмнено, това беше ужасяваща информация и ме накара да си помисля за моята прабаба, чиято орис сигурно не желаех да имитирам.

Първоначално, сподели Милър Роген, аневризмата „ остана дребна “. По-късно тя претърпя интервенция в UCLA, с цел да го в профил, когато лекарите видяха предходната година, че е повишен по мярка.

„ Наистина съм безпределно признателен на доктор Колби, целия му екип и целия личен състав в UCLA, които ни преведоха през това ужасно прекарване, което съм в действителност признателен, че съумях да преодолея “, добави Милър Роген.

Тя сътвори организацията с нестопанска цел Hilarity for Charity през 2012 година, с цел да събере пари за грижи и проучвания при деменция.

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР