Лора Асенова отпадна от Мастършеф. Тя беше фаворитка за голямата

...
Лора Асенова отпадна от Мастършеф. Тя беше фаворитка за голямата
Коментари Харесай

Инфарктен полуфинал в Мастършеф

Лора Асенова отпадна от " Мастършеф ". Тя беше любимка за огромната премия, само че дружно с Мелят не попаднаха във финалната тройка. 

Това се случи след втората борба, която определяше два сигурни финалисти. Първият финалист стана Марияна откакто се оправи в първата задача, където участниците можеха да сготвят всичко по техен избор без лимитирано време. Условието беше, че би трябвало откакто един от готвачите стане подготвен, всички останали да бъдат подготвени до една минута. Първи беше Осман, само че неговото ядене не бе по-добро от това на Марияна, която с изключение на място на финала, завоюва и кухненски уреди на " Филипс " за 5000 лева

В последната кулинарна борба преди финала, четиримата останали полуфиналисти - Биляна, Лора, Мелят и Осман бяха сложени пред предизвикването на " Шуменско ". Всеки от тях трябваше да стартира с приготвянето на рецепта, подобаваща за един от трите типа Шуменско - Авторско питие Тъмният малц, Светло и 100% малц. В случай че получи " да " от всеки от членовете на журито, полуфиналистът се качва на балкона и се трансформира във финалист, в случай че обаче даже и единствено един от шефовете не остане впечатлен и каже " не ", участникът би трябвало да подготви ново ядене с някой от другите усети, и по този начин до момента в който ястията станат три, или двата часа за готвене изтекат, осведомят от " България през днешния ден ".

Осман беше първият, който се качи на балкона, а Мелят, Биляна и Лора трябваше да мерят кулинарни сили до самия завършек на 120-те им избрани минути за приготвянето на трите предписания.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР