Лондонският кралски съд в Улуич изслушва, че жертвата е получила

...
Лондонският кралски съд в Улуич изслушва, че жертвата е получила
Коментари Харесай

Дилър на наркотици е хванат да влиза в Мароко с камион, след като мъж е екзекутиран извън партито в Есекс, съдът изслушва

Лондонският кралски съд в Улуич изслушва, че жертвата е получила 15 огнестрелни рани - някои породени от еднакъв патрон, който минава във вътрешността и на открито - и е открит от полицията качен на задната седалка на Форд Мондео от инцидентни минувачи.

Козметичната златна скоба за зъби на господин Пауъл беше открита на земята наоколо, откакто той беше отведен в болница, където умря на идващия ден, до момента в който две дами бяха също убит и оживял, сподели прокурорът Джъстин Рауз Кей Си.

Той сподели, че Оппонг се е „ изплъзнал от страната “ след убийството, само че най-сетне е бил хванат с малтийски паспорт, прикрит в задната част на камион, до момента в който е влизал в Мароко и беше екстрадиран назад в Обединеното кралство, с цел да бъде изправен пред съда.

Той сподели на правосъдните заседатели Оппонг, който е работил на „ по-високо равнище “ от махленски наркодилър, е „ създателят на деликатно плануваното проведено ликвидиране “, което е „ няма импровизиран акт на принуждение “.

„ Той беше подбудителят, протагонистът и...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР