Лондонският Арсенал е направил полузащитника на Артур Мело своя основна

...
Лондонският Арсенал е направил полузащитника на Артур Мело своя основна
Коментари Харесай

Арсенал иска да се подсили с халф на Ювентус до лятото

Лондонският Арсенал е направил полузащитника на Артур Мело своя съществена цел за укрепване през зимния трансферен прозорец, оповестяват разнообразни медии в двете страни. Привличането на състезател в средата на терена е главен приоритет за Микел Артета, откакто сега това е зоната, в която “артилеристите ” изпитват най-големи проблеми.

Вчера даже излезе информация, че лондончани имат единствено двама вътрешни полузащитници в лицето на Сами Локонга и Сами Патино за идните извънредно значими срещи против Ливърпул и Тотнъм. Гранит Джака даде позитивен тест за COVID-19, Ейнсли Мейтланд-Найлс мина в Рома единствено преди дни, а Томас Партей и Мохамед Елнени са с националните си отбори на Купата на Африка.

Именно всички тези фактори са наложили от Арсенал да търсят незабавно подкрепление в халфовата линия и са се спрели точно на Артур Мело, който не демонстрира най-силните си игри след прекосяването си в Ювентус от Барселона. Ръководството на “артилеристите ” счита, че би могло да бъде реализирана сделка по сходство на тази за Мартин Йодегор през предишния януари, когато играчът първо дойде през зимата, а по-късно бе притеглен за непрекъснато.

Другата алтернатива, която е споменавана извънредно постоянно за укрепване в средата на терена от страна на клуба, е Бруно Гимараеш от Лион.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР