Лондонската моделка Емили Смит публикува снимки на ужасните изгаряния, които

...
Лондонската моделка Емили Смит публикува снимки на ужасните изгаряния, които
Коментари Харесай

Ужасяващо! Лицето на красива моделка бе изпепелено от етерично пачулиево масло

Лондонската моделка Емили Смит разгласява фотоси на ужасните изгаряния, които тя получи от дифузер с етерични масла, който разпръсквал пачулиево масло из жилището й. Момичето гледало филм. Когато той приключил, тя решила да изключи устройството, само че, когато се доближила до него, маслото я блъснало право в лицето. Първо Емили не обърнала внимание на това, само че няколко часа по-късно кожата й почнала да гори, оповестява в. " Метро ".

" Чувствах горящо чувство на лицето си, само че, защото в никакъв случай не съм имала изгаряния и не знаех за заплахата от етерични масла, просто не можех да сравня обстоятелствата. Когато към този момент не устоях, аз се затичах да се измия и след това се обадих на кола за спешна помощ ", споделя тя.

Виж още - Повечето кожни болести се лекуват без смазки - Чети в www.zdrave.to.

Операторът обаче отказал да помогне на Емили, тъй като съгласно описанието на жертвата тя има изгаряния единствено първа степен, за които не се изисква професионална здравна помощ. Момичето слушало съвета на лекаря и си легнало, само че в три сутринта се събудило и почувствало мощна болежка в лицето си. Тя взела болкоуспокояващи и отново си легнала. На идната заран всичко стана доста по-лошо.

" Погледнах се в огледалото и не можах да се позная. Лицето и очите ми бяха изгорени и имах шанс, че към момента виждам ", прибавя тя.

Превод и редакция: БЛИЦ







Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР