Лондончанката Нина Тейлър изкарва по 6000 долара на ден, като

...
Лондончанката Нина Тейлър изкарва по 6000 долара на ден, като
Коментари Харесай

Лондончанка изкарва по 6000 долара на ден, като позира с перфектните си длани

Лондончанката Нина Тейлър изкарва по 6000 $ дневно, като театралничи с съвършените си длани, които служат за реклами и за повтаряне на ръцете на известни актриси, оповестява Българска телеграфна агенция.

Тейлър има зад тила си две десетилетия опит в бизнеса. Наричат я "Кейт Мос на дланите ". Те са толкоз скъпи за нея, че ги е застраховала за 2,5 милиона $.

На Нина ѝ фотографират единствено съвършените ръце и пръсти, лицето ѝ не влиза в кадър. Тя е "услужвала " с тях при фотоси на Деми Мур, Дженифър Лорънс, Скарлет Йохансон, Хайди Клум, Джорджия Мей Джагър и на самата Кейт Мос в някои от рекламните й акции. Дланите на Тейлър са попадали и в промоции на стилните марки "Шанел ", "Фенди " и "Том Форд ".

Тя е удовлетворена от странната си специалност, защото на процедура резервира цялостна анонимност, тъй като лицето ѝ остава отвън кадър. Но нейното амплоа й постанова някои ограничавания - тя не може да се занимава с градинарство или да свири на китара, защото това би развалила външния тип на ръцете, с които си изкарва хляба.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР