Лондон е известен с безмилостния си наемен пазар. Този конкретен

...
Лондон е известен с безмилостния си наемен пазар. Този конкретен
Коментари Харесай

Каравана в двор в Лондон, рекламирана като студио, струва €930 на месец

Лондон е прочут с безмилостния си наемен пазар.

Този съответен „ парцел “ обаче ще бъде изключително депресираща вест за тези, които се пробват да си обезпечат дом в столицата.

Каравана, паркирана в градината на притежател на жилище в Барнет, Северен Лондон, сега се предлага чартърен за невероятните 930 евро (£790) на месец.

Описана в обявата като „ независимо студио в градината “, караваната се предлага със спалня, кухня и пералня, ситуирана тъкмо до леглото.

Месечната цена от 930 евро е с 310 евро повече от междинната наемна цена зв Обединеното кралство - 615 евро - и е равна на междинната за Лондон от 935 евро, съгласно уеб страницата за парцели чартърен SpareRoom.

За да купите каравана на сходна възраст, ще платите към 2350 евро, което съставлява наема за два месеца и половина за въпросния парцел.

Имотът на Beechcroft Avenue се популяризира като „ сладостен, наличен и съвършен за един работещ експерт “. Наемът му е доста по-нисък от междинния в региона, който възлиза на 2350 евро на месец, съгласно организацията за недвижими парцели Foxtons, представена от Daily Mail.

Караваната разполага със сгъваемо двойно легло, което се трансформира в диван, а до него е ситуирана пералнята. В кухнята има компактна фурна с котлон, дребна мивка и ледник.

Над кухнята и леглото се намират шкафове, а до входа са ситуирани скрин и портативен радиатор. В другата част на караваната има доста компактна баня, която съдържа тоалетна, дребен душ, мивка и още шкафове за предпазване.

Навън, сред градинската ограда и входа на мобилната къща, има маса и столове, образуващи тясно място за хранене навън.

Всички сметки са включени в наема. От наемателите се изисква депозит от 1070 евро, равняващ се на петседмичен наем.

Минималният интервал за отдаване пък е една година, тъй че би трябвало да сте сигурни, че животът в каравана е за вас, преди да подпишете контракта. В нея не се позволяват домашни любимци.
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР