Лондон. Британската полиция издирва въоръжена банда, нападнала, ограбила и отвлекла

...
Лондон. Британската полиция издирва въоръжена банда, нападнала, ограбила и отвлекла
Коментари Харесай

Independent: Британската полиция издирва въоръжена банда, отвлекла и измъчвала мъж

Лондон. Британската полиция търси въоръжена тайфа, нападнала, ограбила и отвлекла мъж, поради безценен часовник, който той е носел, написа Independent .
В началото на декември, двама мъже са спрели 24-годишната жертва и поискали да схванат, дали часовникът който носи е автентичен. След като получили удостоверение, те го прилъгали да ги последва към близка постройка, където чакали техни въоръжени съучастници. Групата взела часовника и малтретирала жертвата в продължение на два дни, заплашвайки го с хладни оръжия и револвер, че в случай че не се обади на родителите си и не им изиска откуп, ще го убият. Когато станало ясно, че поисканата от нарушителите сума е непостижима за фамилията, те взели принудително ключовете от вкъщи на жертвата и ги употребявали с цел да ограбят постройката.
24-годишният мъж, чието име не е разкрито е съумял да избяга, когато групировката го закарала до банкомат, с цел да изтегли пари от персоналната си сметка.
Към момента полицията търси двамата братя Али и Синан Дервиш, които са били снимани от охранителни камери в процеса по ограбването на къщата. От Скотланд ярд имат вяра, че до 12 души са забъркани в офанзивата.
Превод и редакция: Цанко Цолов
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР