ЛОНДОН (AP) — Арсенал най-накрая намали съпротивата на Брайтън въпреки

...
ЛОНДОН (AP) — Арсенал най-накрая намали съпротивата на Брайтън въпреки
Коментари Харесай

Разточителният Арсенал най-накрая разби Брайтън, за да спечели с 2-0 победа във Висшата лига

ЛОНДОН (AP) — Арсенал най-сетне понижи съпротивата на Брайтън макар множеството пропиляни шансове да си обезпечи победа с 2-0 в неделя, което изпрати Артилеристите краткотрайно най-малко до върха на таблицата на Висшата лига в неделя.

Кай Хаверц направи мача безвреден едвам в 87-ата, като приключи бърза контраофанзива, с цел да удвои преднината на Арсенал с необичаен клиничен свършек в един следобяд, когато домакините бяха отговорни за необятно публикувано безхаберие.

Голът на Хаверц пристигна от 25-ия удар на Арсенал в мача — в съпоставяне със единствено два за Брайтън — и осми от вратата, макар че всички предходни спасявания на вратаря Барт Вербрюген бяха относително рутинни, с изключение на едно.

Арсенал имаше 15 удара против нула за Брайтън единствено през първото полувреме, само че пробивът пристигна чак в 53-ия. Защитникът на Брайтън Ян Пол ван Хеке се опита да почисти с глава ъглов удар от Сака, само че топката откри единствено Габриел Жезус, който беше разполагаем, с цел да я върне назад в празната врата.

То...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР