ЛОНДОН (АП) — Американски беглец, известен като Никълъс Роси, който

...
ЛОНДОН (АП) — Американски беглец, известен като Никълъс Роси, който
Коментари Харесай

Американски беглец, обвинен в фалшифициране на смъртта си, за да избегне обвинение в изнасилване в Юта, е екстрадиран от Шотландия

ЛОНДОН (АП) — Американски дезертьор, прочут като Никълъс Роси, който е упрекнат в подправяне на личната си гибел, с цел да избегне обвиняване в обезчестяване в Юта е екстрадиран в Съединените щати, оповестиха английските медии в петък.

36-годишният Роси, чието юридическо име е Николас Алахвердиан, е упрекнат в полово посягане над някогашна другарка в Орем, Юта, през 2008 година, съгласно прокуратурата на окръг Юта. Той също по този начин е изправен пред голям брой недоволства против себе си в Роуд Айлънд за хипотетично домашно принуждение.

В отговор на питане от Асошиейтед прес по отношение на известия, че Роси е бил върнат в Съединени американски щати, шотландската полиция единствено удостовери, че е помогнала на други органите на реда да екстрадират 36-годишен мъж. Не е ясно по кое време Роси е напуснал Шотландия или къде е бил предопределен.

Бягството на Роси от закона взе чудноват поврат, когато той беше задържан през декември 2021 година, откакто беше разпознат от някой в ​​болница в Глазгоу, до момента в който се лекуваше от COVID-1...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР