Лолитката Сузанита отново провокира с вулгарни фотоси Щерката на Орхан Мурад

...
Лолитката Сузанита отново провокира с вулгарни фотоси
Щерката на Орхан Мурад
Коментари Харесай

Сузанита отново изригна със скандални снимки

Лолитката Сузанита още веднъж предизвика с вулгарни фотоси
Щерката на Орхан Мурад – Сузанита, още веднъж заля обществената мрежа със свои разголени фотоси – написа в. „ Уикенд “. Младото момиче гордо пъчи силиконовата си пазва, в която има цели 750 кубика импланти. Тази година изпълнителката навърши 18 години и побърза да си постави неестествен бюст, като че ли това е била най-голямата й фантазия в досешното й битие – отбелязва изданието.

Изпълнителката на „ Луцифер и Буда “, която първо твореше рап части, а по-късно се преориентира към фолка, обожава да е провокативна и скандална и сама се вкарва в сходни функции. Преди дни Сузанита качи фотос по какъв начин седи на дивана в дома си, хавпайки нездравословна храна, пиейки кола и носейки спортен екип с разкопчано горнище – отбелязва вестникът. От фотоса на напред във времето изпъгват гърдите й, които от километри си личат, че са изкуствени и седят вулгарно на младото й нежно тяло – разяснява изданието.

Колкото до развода на майка си и татко си, както и обществено оповестената нова връзка на Орхан Мурад, Сузанита е безапелационна. Тя не харесвала избраницата на артиста и не желала да я вижда, камо ли да поддържа връзка с нея.
Източник: kliuki.ws

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР