Локомотив София надигра Лудогорец с минималното 1:0 у дома в

...
Локомотив София надигра Лудогорец с минималното 1:0 у дома в
Коментари Харесай

Локо София удари Лудогорец и нанесе първа загуба на шампионите

Локомотив София надигра Лудогорец с минималното 1:0 вкъщи в среща от 12-ия кръг на Първа лига. На стадиона в квартал „ Надежда “ „ железничарите “ стигнаха до успеха с попадение на Франса в 71-та минута .
" Железничарите " продължиха със мощните си изяви от началото на сезона.
Още в 14-та минута на дуела първенците останаха в понижен състав след директния червен картон на Сисиньо. Въпреки численото си предимство на терена, възпитаниците на някогашния ментор на „ зелените “ Станислав Генчев рядко застрашаваха вратата на Серджио Падт, до момента в който гостите насочиха няколко шута по посока стража на локомотивци Александър Любенов.

Нулевото тъждество се резервира до 71-та минута, когато Франса наказа неточност в защитата на разградчани, с цел да открие резултата. Голът на атакуващия футболист бе и плод на активизиралата се игра на столичани в заключителните минути. Локомотив удържа преднината си, макар че на собствен ред остана с 10 индивида след директния червен картон на Антонио Вутов.

По този метод отборът на Генчев продължи със мощното си показване, откакто по-рано направи тъждество с ЦСКА и надделя Левски вкъщи, а в този момент нанесе дебютно проваляне на първенците в Първа лига. „ Железничарите “ са шести с 21 точки, на две от върха, където продължава да бъде Лудогорец, който обаче може да бъде преместен от три тима – ЦСКА 1948, Локомотив Пд и ЦСКА, които занапред имат да играят своите мачове. В идващия кръг Локо София гостува на Хебър, до момента в който първенците първо гостуват на ХИК Хелзинки в Лига Европа, а по-късно приема ЦСКА за състезание. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР