Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу друг в

...
Локомотив (София) и Славия се изправят един срещу друг в
Коментари Харесай

Славия ще се опита да победи Локомотив и да се бетонира на седмото място

Локомотив (София) и Славия се изправят един против различен в дуел от 33-ия кръг нa efbet Лига. Срещата на стадион " Локомотив " стартира в 17:30 часа.

В предния кръг изненадаха прелестно почитателите си, откакто си потеглиха с трите точки от Пловдив в дуел с Ботев. " Канарчетата " бяха много по-атакуващо настроеният отбор в хода на целия дуел, само че даже не съумяха да се разпишат, а локомотивци завоюваха с 2:0.
 Синът на Иван Василев ще
Синът на Иван Василев ще " подкара " софийския Локомотив

Любопитна рокада в " Надежда "

Отборът на Славия пък към момента не е позволила гол в плейофната фаза на шампионата. " Белите " победиха минимално Ботев (Пловдив) вкъщи, а още веднъж на личен терен приключиха 0:0 с Арда.

В състава на Славия се завръща Иван Минчев, който лекуваше травма. Халфът не е играл от 3 април, само че през днешния ден ще има опция да помогне на тима си. Аут от групата обаче е Ахмед Ахмедов.
 Иван Минчев се завръща в групата на Славия за мача с Локомотив (София)
Иван Минчев се завръща в групата на Славия за мача с Локомотив (София)

Халфът лекуваше травма

По-рано през сезона Локомотив (Сф) към този момент победи на два пъти Славия вкъщи. Веднъж това се случи за шампионата - с 1:0, а един път и в шампионата за Купата на България - 2:1. На " Александър Шаламанов " при започване на сезона обаче " белите " се постановиха с 2:1.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР