Локомотив (Сф) 0 : 0 Ботев (Вр) 22′ Чавдар Ивайлов

...
Локомотив (Сф) 0 : 0 Ботев (Вр) 22′ Чавдар Ивайлов
Коментари Харесай

Локомотив - Ботев , греда и отменен гол за домакините


Локомотив (Сф)

0: 0

Ботев (Вр)
 22′
Чавдар Ивайлов получава първия жълт картон в мача!
18′
От третия си опит Славчев съумя да прати топката в мрежата, само че голът е анулиран за нарушаване в офанзива!
12′
Нов късмет за Славчев! Този път той бе оставен непокрит в наказателното поле и нанесе удар с глава, само че настрана от вратата!
10′
ГРЕДА за домакините! Симеон Славчев направи чудесно двойно поадаване с Октавио, което изведе българина самичък против вратаря, само че ударът му с десния крайник срещна напречния дирек!
6′
Спокойни първи минути на дуела. Условията за игра на стадион " Васил Левски " са положителни. Теренът е в обичайно положение.
1′

1′
Начало на мача!
Състав 24 Александър Любенов 76 Красимир Костов 13 Селсо Рапосо 2 Валери Христов 5 Георгиос Катсикас 5 Костадин Ничев 6 Пламен Крачунов 3 Луиз Соарес 4 Мики Орачев 77 Мартин Николов 22 Владимир Семерджиев 94 Юлиан Ненов 26 Красимир Милошев 15 Мирослав Маринов 8 Симеон Славчев 28 Красимир Тодоров 2 Стойчо Атанасов 17 Чавдар Ивайлов 58 Октавио Мерло 88 Йоан Бауренски 45 Димитър Митков 6 Антонио Георгиев Треньор Иван Колев Дани Моралес Резерви 1 Дамян Дамянов 33 Христо Георгиев 10 Валентин Николов 14 Антон Фасе 15 Лука Иванов 22 Диего Фераресо 77 Мартин Стоилов 9 Карлос Джало Со 16 Денис Стефанов 20 Мохамед Бентахар 14 Борис Кръстев 24 Стефан Гаврилов 19 Иван-Йоанис Атанатос 18 Илия Миланов
Локомотив (София) посреща Ботев (Враца) в среща от 23-ия кръг на efbet Лига. Един против различен застават два от тимовете, които се борят за оцеляването си в елита. Затова срещата е извънредно значима за всеки от тях, а успеха е с двойна цена. Двубоят ще стартира в 12:30 часа.

Преди началото на този мач Локо и Ботев се намират на 12-ото и 13-ото място в класирането с еднакъв брой точки - по 19. Положението им не е по никакъв начин розово и трите точки са от голямо значение.

Локомотив стартира пролетния дял на шампионата с отсрочения мач с ЦСКА, в който " железничарите " измъкнаха тъждество 1:1. В идващите срещи обаче отборът не съумя да задържи положителното равнище и позволи три следващи провали от Пирин (1:2), Черно море (0:3) и Славия (0:3).

В Ботев обстановката е сходна и отборът идва в столицата след серия от три следващи загуби от ФК ЦСКА 1948 (0:4), ЦСКА (0:4) и Лудогорец (1:2). Сега врачани се надяват да излязат от рецесията, в която се намират.
 БФС не почете жалбата на Локо (София) против Владимир Вълков
БФС не почете жалбата на Локо (София) против Владимир Вълков

Ще бъде на ВАР на Лудогорец - Левски

Интересен факт е, че един против различен застават тимовете с най-слаби отбрани в шампионата. Двата отбора имат по 38 позволени попадения във вратите си досега или приблизително по 1,73 гола на мач.

Това ще е 53-и конфликт сред тези противници в елита, като до момента Локо има преимущество от 23 победи, 14 равенства и 15 загуби.



Треньорът на домакините Иван Колев не може да употребява през днешния ден санкции Кацарски, както и контузените Малембана, Пинсон, Александров и Матеус. Така единайсеторката евентуално ще бъде формирана от Любенов на вратата и Атанасов, Крачунов, Кацикас и Орачев в отбрана. Славчев и Милошев ще са двамата опорни халфове, а Октавио ще играе като плеймейкър. Рапосе и Николов ще бъдат на двете крила, а в офанзива ще работи Димитров

За Ботев положителната вест е, че наставникът Даниел Моралес ще може да води тима, откакто се възвърне от бъбречна рецесия. Той няма кадрови проблеми и евентуално ще изведе на терена Костов на вратата и Фераресо, Миланов, Ничев и Николов в защита.Георгиев ще е отбранителен халф, а Ивайлов и Гаврилов ще си партнират в средата на терена. Фасе и Ненов ще бъдат на двете крила, а офанзивата ще води Дижало.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР