Локомотив Пловдив се представя отлично от началото на сезона и

...
Локомотив Пловдив се представя отлично от началото на сезона и
Коментари Харесай

Локо Пд вече мисли за зимната селекция, ясна е основната цел

Локомотив Пловдив се показва чудесно от началото на сезона и неслучайно „ черно-челите “ са на върха във краткотрайното класиране и нямат загуба о този миг. На „ Лаута “ пък към този момент мислят и за подсилването на състава през зимата, като се чака новият състезателен шеф на „ смърфовете “ - Илко Пиргов, да посети Южна Америка, където ще гледа предложни футболисти.

Смята се, че в Локомотив са определили и целта за зимната селекция, а точно привличането на нов централен нападател. В момента на „ Лаута “ разполагат единствено с един характерен състезател за върха на офанзивата – Георги Минчев. Неговият контракт обаче изтича през лятото на 2024 година, както и на още четирима съществени играчи.

По тази причина „ черно-белите “ ще се започват договаряния за удължение на контрактите на вратаря Динко Хоркаш, звездата Джовани, капитана Димитър Илиев и Бабакар Дион. Последният бе пред трансфер в швейцарския Грасхопърс през лятото, само че нещата се провалиха в последния миг. Той обаче е малко евентуално да остане и през зимата най-вероятно ще бъде продаден.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР