Локомотив (Пловдив) победи новака Етър (Велико Търново) с 2:1 в

...
Локомотив (Пловдив) победи новака Етър (Велико Търново) с 2:1 в
Коментари Харесай

"Локомотив" откри сезона с победа над "Етър", но Камбуров напусна клуба

" Локомотив " (Пловдив) победи новака " Етър " (Велико Търново) с 2:1 в първия мач от новия сезон в Първа лига. Непосредствено преди дуела обаче " железничарите " бяха напуснати от своя капитан и голмайстор Мартин Камбуров.

36-годишният нападател, който възнамеряваше да приключи кариерата си в обичания си клуб, си е тръгнал след следващото неизпълнено заричане на притежателя Христо Крушарски да заплати дължимите заплати.

Голмайсторът на " железничарите " пътува с тима до Ловеч и даже беше включен в групата за мача. След това обаче се скарал с Крушарски и се е обадил на собствен другар от Пловдив да го прибере назад, заяви Plovdiv24.bg.

Според пловдивските медии футболистите, треньорите и чиновниците в клуба имат да получават по три заплати. Крушарски бил заречен да заплати всичко до първия мач за сезона, само че в часовете преди мача оповестил следващото отсрочване на заплащанията.

" Камбуров самичък пожела да си тръгне. Този път няма да го спирам. В понеделник ще се забележим и ще му подпиша освобождението. Писна ми от хора в " Локомотив ", които желаят да подреждат нещата съгласно тях. Не може футболистите непрекъснато да ми се лигавят. С сътрудници от чужбина си говорехме, че в други страни има играчи, които не са получавали заплати по пет месеца. Тук за една заплата мрънкат непрекъснато ", сподели Крушарски пред TribunaPlovdiv.bg

Той твърди, че повода да не даде през днешния ден обещаните заплати е, че " за следващ път от съблекалнята на тима е излязла информация ". " Кой естествен човек ще носи 200 хиляди лв. до Ловеч в пликове, когато е излязла информация по медиите и под дърво и камък, че преди мача играчите ще си получат парите. Ние да не сме луди да носим толкоз пари ", сподели Крушарси.

Собственикът на " Локомотив " съобщи, че персонално той е наредил през днешния ден да не се дават пари. И добави, че в понеделник в 16.00 часа всеки един от играчите ще си получи дължимото.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР