Локомотив Пловдив може да се подсили с бразилския защитник Тиаго

...
Локомотив Пловдив може да се подсили с бразилския защитник Тиаго
Коментари Харесай

Локомотив Пловдив взима бразилец при сделка с ЦСКА 1948

Локомотив Пловдив може да се укрепи с бразилския бранител Тиаго Барбоса от ЦСКА 1948, твърди " Марица ". Това ще се случи в случай, че " алените " привлекат Райън Бидунга от " смърфовете ". 

21-годишният Барбоса дойде в Бистрица през лятото, само че не беше харесан от треньора Любослав Пенев и беше пратен във втория тим, където също не игра доста. 

Бразилецът е висок 196 сантиметра и тежи 84 кг. Има мач за националите на Бразилия до 15 години.

Защитникът носи екипа на бразилския Интернасионал преди прехвърлянето в България. Тиаго записва две участия за първия тим на гранда в елитното състезание на страната – Серия А.

Играл е още за дублиращия състав на Интернасионал, за отбора до 20 години на клуба, както и за тима на Атлетико Минейро до 20 години.

Бидунга прецизира сега персоналните си условия с  ЦСКА 1948 Сф, другояче двата клуба са се разбрали по всички други параметри. Навие ли се конгоанецът с френски паспорт, то бразилецът поема незабавно към Пловдив.

Сигурни са още два прехвърлянето по оста Локо Пд –  ЦСКА 1948 Сф, в случай че мениджърите на играчите договорят изискванията си. Крилото Денислав Александров ще се появи на „ Лаута “, стига Карагарен да подпише със столичани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР