Локомотив Пловдив гостува на Дунав в Русе в 1/8-финален двубой

...
Локомотив Пловдив гостува на Дунав в Русе в 1/8-финален двубой
Коментари Харесай

Локо Пд няма да се пести срещу Дунав

Локомотив Пловдив гостува на Дунав в Русе в 1/8-финален дуел за Купата на България през днешния ден от 17,30 часа. Пловдивчани излизат с упоритост за триумф и продължение напред, като няма да пестят сили за дуела с ЦСКА-София от шампионата през уикенда.

Двубоят е забавен с обстоятелството, че се навършва тъкмо една година откогато Бруно Акрапович пое Локомотив. В началото той беше признат с съмнение от почитателите, само че притежателят Христо Крушарски застана твърдо зад него и резултатите на пловдивчани през този сезон са много положителни.
 Локомотив (Пловдив) - Левски @@@

" Смърфовете " изненадаха с по 1:0 водещи клубове като Лудогорец, Левски и Ботев Пд. Треньорът Акрапович няма да прави промени в състава, като единствената оригиналност е завръщането на Аралица след наказване.

В същото време Дунав няма да разчита на капитана си Мартин Ковачев, който е осъден за насъбрани картони. Балджийски също ще пропусне дуела, въпреки и да възобнови тренировки. В групата на треньора Людмил Киров се завръща Божидар Васев, който се възвърне от травма.
Вероятни сформира:
Дунав Русе: Антонов, Попадийн, Динков, Петров, Васев, Станоев, Патев, Александров, Коконов, Ндиайе, Иса.
Локомотив Пловдив: Луков, Петрович, Езе, Везалов, Томашевич, Умарбаев, Ангелов, Карагарен, Райков, Ожболт, Аралица.
МИНУТА Пожарна охрана МИНУТА
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР