Локомотив (Пловдив) е на път да откаже оферта на стойност

...
Локомотив (Пловдив) е на път да откаже оферта на стойност
Коментари Харесай

Локо отказва оферта за 1,5 млн. лева

Локомотив (Пловдив) е на път да откаже оферта на стойност 1,5 милиона лв. за собствен състезател. Става въпрос за вратаря Динко Хоркаш. На " Лаута " са получили предложение от френския Лориен. Според осведомени сумата е била към 800 хиляди евро Първоначално " черно-белите " са били склонни да се разделят с титуляра си. Стражът и сътрудникът му обаче не са били съгласни и към този момент са разубедили и Локо. Всички страни са били безапелационни, че Динко Хоркаш може доста повече и заслужава да бъде в по-голям клуб и състезание.

Както е известно, през есента човек на Лориен гледа изявите на хърватина онлайн в дуела с Левски на " Герена ". Там стражът бе на доста високо равнище и способства със спасяванията си за ремито 1:1. Вратарят е младеж на Динамо (Загреб), само че не съумява да се наложи в хърватския гранд. Безспорно " железничарите " удариха джакпота с привличането му, а скоро може да ударят и подобен във връзка с предстоящ трансфер. Засега обаче продажба в един от шлагерите в Лига 1 не се обрисува.
 Лориен си хареса Динко Хоркаш Лориен си хареса Динко Хоркаш
Сериозно усещане на мениджъри от чужбина е направил и халфът Пиер Зебли, който пристигна през лятото от Царско село. Не е изключено в клубните офиси на " Лаута " да дойде оферта и за него.

" Смърфовете " не престават с подготовката си за гостуването на Марек за Купата на България в неделя. В Дупница се чака под рамката да бъде Илко Пиргов, а Хоркаш да получи отмора.

" Тема спорт "

Снимки: Sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР