Локомотив (Пловдив) е на път да намери заместник на Мартин

...
Локомотив (Пловдив) е на път да намери заместник на Мартин
Коментари Харесай

Локо Пд поиска футболисти от Левски

Локомотив (Пловдив) е на път да откри заместител на Мартин Камбуров в Левски. От “Лаута” желаят да привлекат нападателя на сините Бабатунде Адениджи, твърди " Марица ". Черно-белите се надяват да сложат завършек на тъгите си в търсенето на правоприемник на именития си голаджия с ангажирането на 21-годишния нигерийски национал. Адениджи е нежелателен на Герена, а пловдивчани се пробват да се възползват от създалата се обстановка към тарана. Ръководството на столичани даже към този момент го прати да тренира с юношите на клуба. Сините по всякакъв начин се пробват да се отърват от него. Преди броени дни пропадна трансфер на Адениджи в Скендербеу. Албанците даваха 150 000 евро за правата му.

До 6 септември, когато затваря трансферният прозорец в България, в Локо Пд разчитат, че ще съумеят да уредят привличането му. От “Лаута” нямат желание да го купят. Затова разновидностите са два - Левски да го прати при черно-белите чартърен, или до ден-два нигериецът да склони да приключи контракта си със столичани по взаимно единодушие, след което да дебаркира в Пловдив като свободен сътрудник. Той има настоящ договор със сините до началото на 2019 година

От Локо признаха пред Марица, че имат интерес към един от тримата офанзивни футболисти на Левски, които са нарочени за преследване, само че не пожелаха да уточнят кой е предпочитаната им цел. Другите двама са Амаду Сукуна и Франсис Нар. Според осведомени, в случай че ударят на камък за Адениджи, черно-белите ще се пробват за французина.

“Наистина желаем да притеглим един от тримата футболисти, които са нежелани в Левски, само че няма да уточнявам, тъй като не е и правилно. Може да е Адениджи, само че може и да не е той. Имаме и различен вид за нов нападател. Става въпрос за българин”, разяснява пред " Марица " треньорът Войн Войнов.

Междувременно до момента в който Локо парви селекция, босът на смърфовете Христо Крушарски се похвали, че катери върхове в Аржентина.
Бизнесменът изкачи 4170 метра в околност на границата сред провинции Алтура и Хухуй.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР