Локомотив на бързия влак от Бургас за София се запали.

...
Локомотив на бързия влак от Бургас за София се запали.
Коментари Харесай

Локомотивът на бързия влак от Бургас за София се запали


Локомотив на бързия трен от Бургас за София се възпламени. От 19:05 ч. придвижването на влаковете в сектора сред гарите Стара Загора и Чирпан е прекратено, оповестиха от пресцентъра на БДЖ.

След прекосяване на композицията през гара Свобода, машинистите виждат пушек, който излиза от машинното поделение на локомотива.

Персоналът неотложно подхваща нужните дейности по прекъсване на композицията и обособяване на локомотива от състава на влака.

Използвани са наличните пожарогасители и незабавно е подаден сигнал до Главна дирекция ”Пожарна сигурност и отбрана на населението”, чиито екипи са реагирали навреме и сега са на място за в допълнение обезопасяване на локомотива, прецизират от БДЖ.

Във влака пътуват 67 индивида, които изчакват във вагоните от композицията да бъдат изтеглени в гара Свобода с различен локомотив, след което ще бъдат превозени с рейсове до гара Чирпан и ще продължат пътуването си с трен до София.

Превоз с рейсове сред гарите Свобода и Чирпан ще бъде обезпечен и за пасажерите от бързите влакове от Варна за Пловдив и от София за Стара Загора, както и за един пътнически трен от Пловдив за Стара Загора.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР