Локация, локация, локация. Това са трите най-важни неща за този,

...
Локация, локация, локация. Това са трите най-важни неща за този,
Коментари Харесай

Купувачите държат най-много на градината

Локация, локация, локация. Това са трите най-важни неща за този, който е решил да си купи жилище. Доказателство за това е и изследване измежду английските купувачи, което демонстрира, че те държат най-много на градината пред къщата и надалеч по-маловажно за тях е какъв брой добре е оборудвана банята или кухнята.

Друг извод от изследването на уеб страницата за недвижими парцели Zoopla, че визията за добър дизайн не се лимитира единствено до условия интериор. Проучването демонстрира, че съвсем половината купувачи са се отказали от придобиването на обещано жилище поради неприятното положение на градината, а 74% или са облагородили зелените си площи или имат намерение да го създадат за увеличение цената на парцела си.

Средно евентуалните купувачи са подготвени да отделят 15 870 EUR за покупката на парцел с градина. Тук се обрисува и следната наклонност: хората, които живеят в югоизточната част на Острова са подготвени да платят най-висока цена, с цел да си купят парцел с градина – 24 080 EUR, до момента в който тези в Йоркшир – едвам 9960 EUR.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР