Логистичният пазар в науките за живота и здравеопазването става все

...
Логистичният пазар в науките за живота и здравеопазването става все
Коментари Харесай

Логистичният пазар на фармацевтични продукти е оценен на 76.4 млрд. щатски долара

Логистичният пазар в науките за живота и опазването на здравето става все по-сложен. Постоянното повишаване на използването на фармацевтични артикули в домашна среда и нуждата от поддържане целостта на фармацевтичните продуктите при ниски температури във веригата за доставки дефинира увеличението на размера на сензитивните към температурата артикули. Доклад, оповестен от Grand View Research през април, откри, че размерът на международния пазар на логистиката на фармацевтични артикули през предходната година е оценен на 76.4 милиарда щатски $, а упованията са от 2019 година до 2025 година да се регистрира общ годишен ритъм на напредък от 3.5 %.

Същевременно, нормативните разпореждания, свързани с превозването на тези артикули, стават по-строги. Веригите за доставки са мощно контролирани и изискват превоз, който да дава отговор на положителните дистрибуторски практики за разпространяване, в това число ограничавания във времето на пренос както и характерните условия на следена температура.

Логистичните снабдители би трябвало да поддържат промишлеността, с цел да подсигуряват, че продуктите се транспортират законно, безвредно и в точния момент, в услуга на бизнеса. Като специалист в региона на науките за живота и опазването на здравето, GEFCO предлага услуги от врата до врата, доставки с надзор на температурата и интегрирана логистика посредством световната си мрежа като основна част от корпоративната си еднаквост "Партньори, без граници " и в интерес на клиентите.

В тази връзка Групата GEFCO, компанията за мултимодалните решения на веригата за доставки и европейски водач в автомобилната логистика, получи документ за добра дистрибуторска процедура (GDP) от "Бюро Веритас ", за превоз на фармацевтични артикули в девет страни, оповестиха от водача в сложни решения за веригата на доставки и европейски водач в автомобилната логистика.. По този метод, компанията дава отговор на условията за добра дистрибуторска процедура в общо 15 страни, което демонстрира ясния ангажимент на компанията към процесите на ръководство на качеството във все по-сложния пазар.

Общо девет страни получиха документа за превоз след изчерпателен одит от "Бюро Веритас " - България, Италия, Мароко, Полша, Сърбия, Словения, Швейцария, Турция и Англия. Това е последваща стъпка след узаконяване на процесите на GEFCO в Чехия, Словакия, Унгария, Гърция, Румъния както и централата на Групата във Франция предходната година.

GDP документът демонстрира, че компанията дава отговор на условията на Европейската комисия за добра дистрибуторска процедура на разпространяване на фармацевтични артикули за хуманна приложимост и е годен за три години. Той отразява уговорката й да предлага услуги с високо качество и разбирането на другите провокации, пред които са изправени клиентите, в това число следене на стоките и попречване на фалшификации.

"Радваме се, че успяхме да реализираме узаконяване за още девет страни в нашата мрежа ", отбелязва Тони Гън, изпълнителен вицепрезидент "Въздушни и морски товари " на GEFCO. Клиентите се нуждаят от строги стандарти за надзор и сигурност и от качествени услуги. "Амбициите ни са през 2020 година да продължим да се разрастваме, с цел да посрещаме провокациите на клиентите ни в частния и обществения бранш и да допълним узаконяването за сухопътен превоз в още европейски страни ", добавя Тони Гън.

Групата GEFCO има наличие и на българския пазар, а дъщерното й сдружение е поредно в политиката си за внедряване на нови технологии и нововъведения. Постоянният ангажимент и стремежът да дава услуги с най-високо качество на своите клиенти в България и на Балканите, ускорява въздействието на GEFCO България в региона на науките за живота и опазването на здравето, като в същото време усилва добавената стойност на компанията и я прави благонадежден сътрудник измежду веригите за доставки.

GDP документът е резултат от високото равнище на услугите, които предлага компанията и демонстрира доверието на сътрудниците от фармацевтичната промишленост. "Убеден съм, че безупречната система за надзор на качеството, която подсигурява сигурността през целия развой на веригата за доставки, ще отвори нови хоризонти за развиването ни ", споделя Жером Шевроле, районен управител за Балканите и общоприет управител на GEFCO България и Румъния.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР