Логично е да се знае кои ще са другите колеги,

...
Логично е да се знае кои ще са другите колеги,
Коментари Харесай

Станислав Балабанов: Искам да видя отблизо как изглежда войната и колко страшна е тя

" Логично е да се знае кои ще са другите сътрудници, с които ще посетим Украйна ", за това настоя пред БНР депутатът от " ИТН " Станислав Балабанов, който ще бъде част от българската делегация в Киев.
" В една такава обстановка тези, които взимат решения, би трябвало да бъдат безапелационни в избора си. Трябва да се дават безапелационни отговори, а не до последно да се чака празниците да минат. Логично е в действителност да имаме действителна визия кои ще са другите сътрудници, тъй като по този метод България би трябвало да има ясна позиция по подобен проблем, тъй че се надявам съдружният съвет през днешния ден да бъде потребен и в него да се изчистят всички проблеми към това идно пътешестване. Цялата поддръжка и помощ за Украйна би трябвало да е и в честен, и в нравствен, и в методичен аспект. Това е задачата на едно такова посещаване, по тази причина управляващите би трябвало да са оптимално обединени, а не да се разделяме на обединения, на опозиции, всеки " да търси под вола теле ", в противен случай би трябвало да сме единни ".

" Моето предпочитание не е да вървя в Украйна да се фотографирам с който и да е било ", добави депутатът от Има Такъв Народ:

" Искам да видя от близко по какъв начин наподобява войната и какъв брой страшна е тя, да добия лична визия. Искам да видя общата картина ", акцентира депутатът.

Балабанов разяснява и апела на премиера Кирил Петков всеки български жител да подари по една заплата в помощ на Украйна:

" Постът на премиера беше недомислен, тъй като страната има абсолютния запас, в случай че се стигне до помощ с доставки на каквото и да е било в интерес на Украйна, а не българинът да заплаща и да бъде призоваван да подарява заплатата си, тъй като всички имат личните си проблеми, носят личните си отговорности. Необмислено е да се приканва тъкмо по този метод, тъй като българинът събира капачки за ковьози, в този момент би трябвало да подарява заплати за оръжие, а това е работа на страната ".
Източник: eurocom.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР