Лиза Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила

...
Лиза Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила
Коментари Харесай

Тежки последици: Вече е известна точната причина за смъртта на Лиза Мари Пресли

Лиза Мари Пресли, единственото дете на Елвис Пресли и Присила Пресли, умря през януари 2023 на 54-годишна възраст.

Токсикологичният отчет разкрива, че директно след гибелта си Лиза Мари Пресли е имала в организма си опиоиди и различен тип лекарства.

Певицата и създател на песни е имала " лечебни равнища " на оксикодон в кръвта си, както и втори опиоид, прочут като бупренорфин.

Бупренорфинът може да се предписва за облекчение на болката, а също по този начин се употребява за лекуване на опиоидна взаимозависимост. Докладът демонстрира и следи от кветиапин в организма ѝ, който е антипсихотично лекарство.

 Лиса Мари Пресли

Съдебният доктор удостовери, че в дома на Лиза Мари не са открити опиати, когато тя беше откарана в болница през януари, откакто парамедици ѝ направиха изкуствено дишане в дома ѝ. Тогава беше обявено, че е допустимо тя да е получила сърдечен арест.

В отчета на правосъдния доктор на окръг Лос Анджелис точното положение е обозначено като последствия от задръстване на тънките вътрешности. При аутопсията е посочено, че опиоидите в организма ѝ не са съдействали за гибелта ѝ.

Според аутопсията " обструкцията е била под формата на задушено фино черво, породено от сраствания, които са се развили след бариатрична интервенция преди години. Това е известно дълготрайно затруднение на този тип хирургия ".

След гибелта на Лиза Мари фамилията ѝ е въвлечено в гневна омраза за имуществото ѝ.

В момента те са постигнали съглашение, като майка ѝ Присила Пресли съобщи, че Елвис Пресли " би се гордял " с нея и внучката ѝ Райли Киоу за споразумяване на доверието към Лиза Мари.

Според People след постигането на съглашението Райли ще даде на Присила еднократно заплащане на стойност 1 млн. $, както и 400 хиляди $ за покриване на правосъдните ѝ разноски.
                             

Твърди се, че правните въпроси са изцяло решени и съгласно известията двойката към този момент е в положителни връзки.

Наскоро Райли отдаде респект на майка си и починалия си брат Бенджамин Киоу, откакто получи първата си номинация за премия " Еми ".

В Инстаграм 34-годишната жена показа фотография на брат си, който прегръща Лиза Мари. Тя написа: " Липсвате ми и двамата ", като добави емотиконка с алено сърце. Бенджамин се самоуби през 2020 година на 27-годишна възраст.

Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР