Лийдс Юнайтед е постигнал пълно споразумение за привличането на нападателя

...
Лийдс Юнайтед е постигнал пълно споразумение за привличането на нападателя
Коментари Харесай

Лийдс чупи трансферния си рекорд за нападател на Хофенхайм

Лийдс Юнайтед е постигнал цялостно съглашение за привличането на нападателя на Хофенхайм Джорджиньо Рутер, който ще се трансформира в рекордната покупка на „ белите “. Според Sky in Germany англичаните ще платят 40 милиона евро за французина.

Инфомацията гласи, че договарянията напредват добре и Лийдс се приближава до завършване на договорката. През последните 48 часа се водят интензивни договаряния. 20-годшният нападател ще премине медицински прегледи, откакто бъдат конкретизирани последните елементи, като общата сума по прехвърлянето на Рутер ще доближи 40 милиона евро.

По този метод възможната договорка за младежкия национал на Франция ще изпревари сегашния клубен връх 31 милиона евро, които бяха пратени за Родриго на Валенсия през август 2020-а година.

Предполага се, че Рутер ще подпише контракт с клуба от „ Еланд Роуд “ до 2028-а година. Той има два гола в 17 мача във всички шампионати за Хофенхайм този сезон и общо 11 попадения в 64 мача за отбора от Бундеслигата. Така той ще стане второто ново попълнение за Лийдс тази дима след астрийския бранител Макс Вьобер от Ред Бул Залцбург.

Отборът на Джеси Марш е 14-ти във Висшата лига, на две точки над зоната на изпадащите и се изправя против Астън Вила в петък.

Leeds have reached a 'total agreement' to sign Hoffenheim forward Georginio Rutter in a club-record £35.5m deal, according to Sky in Germany
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР