Лияна е певица, която е разказвала много за личния си

...
Лияна е певица, която е разказвала много за личния си
Коментари Харесай

Сгодена ли е Лияна? Певицата показа красив пръстен във Виена

Лияна е певица, която е разказвала доста за персоналния си живот, само че в последните години се е отдръпнала от това да дава изявленията и все по-рядко виждаме звездата в телевизионни студиа. Личният живот на звездата сега е по-скоро обгърнат в загадка, а в това няма нищо неприятно. Повечето известни персони към този момент избират да крият щастието си, с цел да не предизвикат злословия, злоба и неприятни мнения.

Виж още: Мегз се похвали с необикновено духовно израстване: " Преживявам голямо уголемение! "  

Не знаем дали Лияна прави тъкмо това, само че напоследък се появиха спекулации, че звездата се е сгодила. Повод за тези " вести " бе една фотография на певицата, направена в австрийската столица Виена. Фотото е направено по време на слънчевата разходка на певицата във файтон, каквито има много във Виена, само че усещане прави освен визията на звездата, само че и ръката, на която има пръстен. 

Виж още: Секси и небрежна мама: Биляниш предизвика с нова фотография и готин аутфит

Феновете и медии незабавно видяха, че десният анонимен пръст на звездата е декориран с огромна халка. Въпреки че певицата не издава нищо за скъпото украшение, догатките са, че евентуално най-накрая е срещнала същинската обич и се е омъжила. Това обаче не е истина, тъй като самата Лияна опроверга слуховете в стори и показа, че това не е годежен пръстен. " Въпросната халка е на пръста ми повече от 10 години. Не е сватбен ", написа хубавицата, с което постави завършек на спекулациите.

Изображение: https://www.instagram.com/liyana_original/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР