Ливърпул спечели с 4:3 домакинството си на Кристъл Палас в

...
Ливърпул спечели с 4:3 домакинството си на Кристъл Палас в
Коментари Харесай

Ново зрелище във Висшата лига! "Ливърпул" се справи с кошмар на "Сити"

" Ливърпул " завоюва с 4:3 семейството си на " Кристъл Палас " в среща от 23-ия кръг на британската Висша лига. Мърсисайдци приключиха дуела с 10 души поради червен картон на Джеймс Милнър, само че въпреки всичко извоюваха трите точки и още веднъж имат 7 пункта задатък пред " Манчестър Сити " на върха. Освен това демонстрираха на " жителите " по какъв начин се побеждава " Кристъл Палас ", който по-рано през сезона завоюва с 3:2 против отбора на Хосеп Гуардиола.

Иначе за повторно през днешния ден бяха маркирани 7 попадения във Висшата лига. Кръгът стартира с триумф на " Уулвс " над " Лестър " също с 4:3.
" Вълците " надхитриха " лисиците " в мача на сезона "Уулвърхемптън " победи трагично "Лестър " с 4:3 за начало на 23-ия кръг в Англия Снимка: Getty Images
Мачът на " Анфийлд " стартира с по-активни дейности от домакините и продължи с " алена " доминация в първите 45 минути. Въпреки това гостите водеха с 1:0 на почивката с помощта на Андрош Таунзенд.

" Ливърпул " изравни още в самото начало на втората част, когато Върджил Ван Дайк откри Мохамед Салах в наказателото поле и египтянинът се разписа, въпреки че топката бе сложна за отиграване.
Снимка: Getty Images
Няколко минути по-късно Роберто Фирмино се оправи с защитата на " Палас " и преодоля вратаря Джулиан Сперони с обмислен удар - 2:1.

" Орлите " на Рой Ходжсън отвърнаха в 65-ата минута, когато Джеймс Томкинс се извиси при едно центриране от ъглов удар и с глава направи Алисон беззащитен - 2:2. Десет минути по-късно, след мощен напън от страна на " Ливърпул ", отборът на Юрген Клоп още веднъж излезе напред в резултата. Мохамед Салах се употребява от комично отиграване на стража Сперони и на празна врата вкара второто си попадение в мача.
Снимка: Getty Images
" Червените " останаха с 10 души в 89-ата минута, откакто Джеймс Милнър си изкара втори жълт респективно червен картон. Това не им попречи да повишат на 4:2 с гол на Садио Мане, преди Макс Майер от " Палас " да оформи крайния резултат в петата минута от добавеното време.

С триумфа " Ливърпул " събра 60 точки на върха във Висшата лига, следван от " Манчестър Сити " с 53 пункта и мач по-малко. " Палас " пък е 14-и с 22 точки.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР