Ливърпул се върна на върха във Висшата лига по най-драматичния

...
Ливърпул се върна на върха във Висшата лига по най-драматичния
Коментари Харесай

Моуриньо към Клоп: По-добрият отбор загуби!

Ливърпул се върна на върха във Висшата лига по най-драматичния метод. Шампионите взеха дербито с Тотнъм с 2:1 с късен гол на Роберто Фирмино в 90-ата минута. След последния съдийски сигнал камерите демонстрираха по какъв начин мениджърите на двата отбора Жозе Моуриньо и Юрген Клоп водят развълнуван диалог.

На конференцията след мача Специалния показа какво са обсъждали с Клоп.

" Казах му, че по-добрият тим е изгубил. Той обаче не се съгласи, има право на лично мнение “, показа Жозе.

" Между другото, в случай че аз се държа както той край тъчлинията, тогава нямаше в този момент да заставам пред вас. Поведението му е детинско. Да не желае да вземе таблото на четвъртия рефер? Опитвам се да кажа, че заради някаква причина съм друг и това ме натъжава “, добави наставникът на „ шпорите “.

" Смятам, че даже равенството нямаше изцяло да ни задоволи, тъй като играехме за успеха. Нормално е в огромни мачове като този да заплатиш цената на пропуските. Смятах, че цената ще е две точки, а не три. В последна сметка не взехме нито точка и сме разочаровани. Все отново съм удовлетворен от играта и от футболистите “, сподели още Моуриньо.

Клоп бе на противоположното мнение. Според него дуелът е бил доста, доста сложен, само че мърсисайдци справедливо са стигнали до трите точки. Специалистът отговори на мненията по собствен адрес за държанието си край тъчлинията.

" Моят британски очевидно е по-лош, в сравнение с си мислех. Мисля, че Моуриньо ми сподели „ по-добрият тим загуби “, само че нищо не загатна за това по какъв начин се държа край тъчлинията, тъй че нямам концепция какво има поради “.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР