Ливърпул при Юрген Клоп е отбор с невероятни качества и

...
Ливърпул при Юрген Клоп е отбор с невероятни качества и
Коментари Харесай

Мениджърът на Брайтън предвижда доминация на Ливърпул

Ливърпул при Юрген Клоп е тим с невероятни качества и непрекъснат блян към триумф, което би трябвало да задържи " алените " на върха във Висшата лига през идващите няколко сезона. Това мнение изрази мениджърът на Брайтън Греъм Потър преди срещата сред двата тима.

" Ливърпул изцяло справедливо е първенец и аз се веселя, че ще можем да се надигнем против тях. Отборът на Юрген е просто приказен. Вижда се екипен дух и задружна работа. Те просто имат непрекъснат блян към триумфа във всеки футболен мач. Има няколко тима в Англия от най-високо равнище. В Ливърпул всичко е съвършено и несъмнено ще бъдат в битката за всеки трофей дълго време ", показа Потър.

" Мисля, че и ние вършим вярно някои неща, само че има и доста други, които би трябвало да подобрим. По принцип аз съм последовател на философията, че би трябвало да надграждаш това, в което си добър. При нас това е качеството на тренировките и подготовката, откогато съм тук. В положително положение сме, само че до момента в който не стартираме да реализираме мечтаните резултати, това е мъчно се потвърди ", добави той.
Снимки: ©Getty Images
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР