Ливърпул плати откупната клауза на Фабио Виейра, според Sports Illustrated,

...
Ливърпул плати откупната клауза на Фабио Виейра, според Sports Illustrated,
Коментари Харесай

Ливърпул плаща откупната клауза на още един играч на Порто

Ливърпул заплати откупната уговорка на Фабио Виейра, съгласно Sports Illustrated, като това се обрисува да бъде втори трансфер от Порто за „ мърсисайдци “ в границите на по-малко от година.

Първият бе Луис Диаз, който бързо се трансформира в един от любимците на почитателите и все по-често е употребен, с цел да сменя Мохамед Салах и Садио Мане.

Виейра сред краткотрайно е централен полузащитник, а откупната му уговорка се равнява на към €15 млн., което е изненадващо с оглед обстоятелството, че досега през акцията има 7 гола и 16 асистенции, а контрактът му бе възобновен преди старта на сезона.

21-годишният португалец е и капитан на младежката групировка на родината си, където е измежду водещите изпълнители, без значение от обстоятелството, че игра толкоз дълбока роля на терена.

Юрген Клоп по всяка възможност желае да откри дълготраен заместител на Тиаго Алкантара, който се оправя прелестно на „ Анфийлд “, само че през април навърши 31 години и напълно скоро бихме могли да разясняваме проектите му за пенсиониране.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР