Ливърпул обърна Лестър с 2:1 в двубой от английската Висша

...
Ливърпул обърна Лестър с 2:1 в двубой от английската Висша
Коментари Харесай

След два автогола Ливърпул осъществи обрат срещу Лестър във Висшата лига

Ливърпул обърна Лестър с 2:1 в дуел от британската Висша лига, игран на стадион " Анфийлд ". Преди началото на дуела беше почетен Краля на футбола Пеле. На трибуните пък беше новото попълнение на " алените " Коди Гакпо.

" Лисиците " имаха потребност от три минути и половина, с цел да открият резултата, когато Киърнън Дюсбъри-Хол се озова самичък против Алисон и съумя да го преодолее.- 0:1

Мърсисайдци бяха надалеч от познатия си темп, само че до почивката получиха помощ от Ваут Фас, който си заби два автогола в границите на седем минути. При първия от тях топката разказа невероятна траектория, а вторият падна след удар в гредата на Дарвин Нунес.

През второто полувреме не паднаха нови голове. Така шестият Ливърпул събра 28 точки, до момента в който Лестър е 13-и със 17.

В различен мач от кръга Брентфорд продължи със мощното си показване в Премиър лийг, като победи с 2:0 като посетител на Уест Хем. Отново огромна заслуга за триумфа на " пчеличките " имаше звездата на отбора Айвън Тони, който означи първия гол в 8-ата минута и асистира за втория на Джош Дасилва в 43-тата минута. Това пък бе пета поредна загуба за " чуковете " в шампионата.





Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР