Ливърпул не успя да победи Кристъл Палас на Анфийлд. Мачът

...
Ливърпул не успя да победи Кристъл Палас на Анфийлд. Мачът
Коментари Харесай

Ливърпул с второ поредно равенство, червен картон за Нунес

Ливърпул не съумя да победи Кристъл Палас на " Анфийлд ". Мачът приключи 1:1. Така във втори следващ дуел от Висшата лига " алените " не съумяха да стигнат до триумфа и към този момент изостават на четири точки от водачите Манчестър Сити и Арсенал.

Ливърпул стартира нападателно срещата, само че Кристъл Палас бе тимът, който откри резултата - и то с първия си удар в мача. Уилфред Заха се отскубна зад тила на Нат Филипс, с цел да означи в 32-ата минута ".

До края на полувремето дебютиращият на " Анфийлд " Нунес уцели греда, само че до изравнителен гол не се стигна. През втората част мърсисайдци трябваше да обръщат мача с човек по-малко, откакто Нунес си изпусна нервите и получи пряк червен картон за удар против Йоаким Андерсен от гостите, който съумя да го предизвика.

Само четири минути по-късно Луис Диас направи мощен самостоятелен пробив по лявото крило, насочи се към центъра на терена, мина през четирима играчи на гостите и с мощен изстрел от над 20 метра не остави никакви шансове за интервенция от страна на вратаря Висенте Гуаите. В заключителните минути Ливърпул тотално доминираше и пропусна няколко шанса за гол, с цел да се помири с равенството.

След два мача Ливърпул разполага с едвам 2 точки, откакто направи " хикс " и с Фулъм в първия кръг. Манчестър Сити и Арсенал са водачи с 6 пункта. В идващия кръг Ливърпул гостува на Манчестър Юнайтед в огромното дерби на Англия. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР