Ливърпул надви Уулвърхемптън с 3:1 като гост в първи мач

...
Ливърпул надви Уулвърхемптън с 3:1 като гост в първи мач
Коментари Харесай

Ливърпул взе ценна победа след обрат срещу Уулвърхемптън на Молиню

 Efbet2023 Horizontal
Ливърпул надделя Уулвърхемптън с 3:1 като посетител в първи мач от петия кръг на британската Висша лига. На " Молиню " мърсисайдци се нуждаеха от поврат след почивката, с цел да се поздравят с трите точки.

Началото на дуела бе напълно за " вълците ", които поведоха в резултата още в седмата минута посредством Хван Хий Чан, който се разписа след асистенция на Педро Нето от ляво. До края на полувремето домакините имаха още положителни обстановки за гол пред вратата на Алисон, само че направиха няколко пропуща, като изключително фрапиращ бе този на Матеус Куня, който от близка отдалеченост не съумя да контактува добре с топката.

След почивката гостите излязоха преобразени на терена и първо изравниха посредством Коди Гакпо, който означи на празна врата след пас на Мохамед Салах. Ливърпул продължи да упорства и бе заплатен в 85-та минута, когато Андрю Робъртсън получи страховит пас в кулоар от Салах и преодоля Жозе Са, с цел да оформи цялостния поврат. В първата минута на добавеното време " алените " вкараха трето попадение, откакто удар на Харви Елиът се отби от крайници на резервата Уго Буено и направи вратаря беззащитен.

За Уулвърхемптън следва посещение на новака Лутън в идващия кръг, до момента в който Ливърпул първо пътува до Австрия за аудиенция на ЛАСК в откриващия си мач от групите на Лига Европа, а по-късно посреща Уест Хям във Висшата лига.

 
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР