Ливърпул може да завърши сезона с успех и да се

...
Ливърпул може да завърши сезона с успех и да се
Коментари Харесай

Александър-Арнолд: Сезон като този е неприемлив

Ливърпул може да приключи сезона с триумф и да се класира за Европа, само че това, което се случи преди този момент, е недопустимо, сподели десния бранител Трент Александър-Арнолд.

Клубът от " Анфийлд " се изкачи до шесто място, откакто победи Уест Хем с 2:1 като посетител и записа трети следващ триумф във Висшата лига.

" Червените " остават на шест точки от Нюкасъл и Манчестър Юнайтед, заемащи трето и четвърто място, тъй че е малко евентуално в оставащите мачове наподобява малко евентуално Ливърпул да стигне до Шампионската лига.

Докато място в Лига Европа би било известна разтуха, а Александър Арнолд сподели, че Ливърпул би трябвало да усъвършенства представянето си през новия сезон.

" Някои корекции би трябвало да бъдат направени. Не можем още веднъж да имаме подобен сезон, това е недопустимо. Трябва да бъде страховит сезон и по-късно идващия да се върнем в битката за купата – това е нашата цел ", сподели Александър-Арнолд пред BBC.

Ливърпул стартира да наподобява малко повече на тима, който завоюва купата през 2020 година и се изправи против настоящия първенец Манчестър Сити в някои епични мачове.

Александър-Арнолд посочи, че някои тактически промени са разрешили на Ливърпул да успее още веднъж.

" Преминахме към отбрана с трима, тъй че функциите на всички се трансформираха. Играчите по-напред би трябвало да запълват пространствата, само че това ни дава спомагателен футболист, който се включва в атакуващата линия, с цел да поддържаме непрекъснат напън върху противника, което ни липсва през този сезон ", съобщи бранителят.

Ливърпул приема седмия Тотнъм Хотспър в неделя в следващия кръг от Висшата лига.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР