Ливърпул изглежда се отказа от привличането на един от най-големите

...
Ливърпул изглежда се отказа от привличането на един от най-големите
Коментари Харесай

Ливърпул се отказа от един от най-големите таланти във футбола... засега

Ливърпул наподобява се отхвърли от привличането на един от най-големите гении в международния футбол - Джуд Белингам, защото клубът се охарчи към прехвърлянето на Дарвин Нунеш, съгласно The Sun.

„ Мърсисайдци “ към този момент пръснаха над €85 млн. за нови играчи, като сумата се чака да трансферира много над €100-те млн., тъй като в договорите на Нунеш, Фабио Карвальо и Калвин Рамзи са заложени редица бонуси, които някогашните им тимове ще получат през времето.

По-рано Daily Express пък заяви, че британският гранд е отправил оферта в размер на €100 млн. единствено за Белингам, само че от Борусия Дортмунд са били безапелационни, че момчето ще остане още най-малко една година в Германия.

Амбицията на Юрген Клоп надали ще завърши по този начин елементарно, само че към този момент очевидно разполага с нужните фигури, с цел да резервира статута на любимец за клуба си и през идната акция. Рано или късно обаче Тиаго Алкантара, Джордан Хендерсън и Джеймс Милнър ще се насочат към изхода на „ Анфийлд “, а тогава Ливърпул би трябвало да има подготвени техни заместници.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР