Ливърпул изглежда има дълбочината на състава, за да издържи темпото

...
Ливърпул изглежда има дълбочината на състава, за да издържи темпото
Коментари Харесай

Ливърпул променя дълбочината на състава си при победата с 4-0 над Борнемут, за да се приближи на 5 точки във Висшата лига

Ливърпул наподобява има дълбочината на състава, с цел да издържи темпото в конкуренцията за купата във Висшата лига.

Лишени от Мохамед Салах — като посетител на Купата на Африканските народи — както и от изобретателния полузащитник Доминик Собослай и множеството от отбраната си от първи избор, водачите в лигата комфортно спънаха опасността от намиращия се във форма Борнемут при победа с 4-0 като посетител в неделя.

Ливърпул възвърна преднината си от пет точки пред трио преследвачи — в това число защитаващия купата си Манчестър Сити, който има мач по-малко — и удължи серията си без загуба в лигата до 14 мача.

Наистина, единствената загуба на алените в лигата този сезон остава провалянето с 2-1 от Тотнъм през септември, което беше изпълнено със съдийски разногласия.

Възстановяването на Юрген Клоп след ремонт отвън сезона надали може да върви по-добре, с Ливърпул отпред в лигата, наподобява добре подготвен да стигне до финала за Купата на лигата на Англия и към момента във ФА Къп и Лига Европа.
Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР