Ливърпул действа много бързо и закупи Доминик Собослай преди да

...
Ливърпул действа много бързо и закупи Доминик Собослай преди да
Коментари Харесай

Ето кога Собослай започва с Ливърпул: Искам да се утвърдя пред феновете

Ливърпул работи доста бързо и закупи Доминик Собослай преди да му „ изтече “ откупуващата уговорка от 70 милиона евро от Република България Лайпциг и към този момент той публично е състезател на 19-кратния първенец на Англия. Цялата сага се разви в границите на четири дни, след което 22-годишният полузащитник стана второто лятно попълнение за „ алените “ след акостирането на Алексис Мак Алистър.

Собослай призна при представянето си, че няма самообладание към този момент да играе за новия си тим, като Ливърпул напълно скоро се събира за летния си лагер. Първоначално на подготвителния терен AXA ще стартира дребна група играчи, като те ще се съберат идната събота, до момента в който Собослай призна, че ще стартира тренировки на 11-и юли.

Той ще бъде част от „ втората вълна “ футболисти, които бяха част от националните си тимове, откакто новият №8 беше капитан за Унгария по време на европейските квалификации през юни. В изявление в неговата татковина той изясни програмата си. „ Тренирах в понеделник, само че имах някои админситративни неща. Също по този начин трябваше да си харесам място за живеене “, сподели той пред Nemzeti Sport.

“След това се върнах до Лайпциг и трябваше да си събера нещата, да се сбогувам с някогашния си клуб, да благодаря на всички за поддръжката, любовта и куража, след което отидох в Будапеща. Най-късно на 10-и юли ще бъда назад в Ливърпул, тъй като на 11-и ми е първата подготовка с моя нов тим “, продължи Собослай.

Именно на 11-и ще дойдат съвсем всички футболисти при Юрген Клоп, като единствено Къртис Джоунс и Харви Елиът ще стартират по-късно заради уговорките им на Европейското състезание до 21 години, което се играе сега.

Първите дни на подготовката ще премине с проби преди „ алените “ да пътуват до Германия за подготвителен лагер с две другарски срещи, където по всяка възможност неофициални дебюти ще запишат Мак Алистър и Собослай.

Унгарецът въпреки всичко чака да отнеме малко време да разбере новите условия, които ще има към него на „ Анфийлд “.

„ Ще опитам да напредвам малко по малко. Със сигурност ще ми би трябвало малко време да употребявам ритъма на Премиър лийг, методът на Ливърпул и концепциите на Юрген Клоп. Възможността да играя е най-хубавото нещо при всички случай. Искам да вкарам доста голове, да депозирам за доста такива и да веселя почитателите. Искам последователите да са удовлетворени, че съм част от този клуб “, приключи полузащитникът.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР