Ливърпул, Брайтън, Уест Хем и Рейнджърс няма да участват в

...
Ливърпул, Брайтън, Уест Хем и Рейнджърс няма да участват в
Коментари Харесай

Защо Ливърпул не участва в жребия за Лига Европа? Правила за плейофите, тъй като отборите от Обединеното кралство пропускат участие

Ливърпул, Брайтън, Уест Хем и Рейнджърс няма да вземат участие в тегленето на плейофите за Лига Европа в понеделник, защото те към този момент минаха към 1/8-финалите на шампионата.

Жребият за първата елиминационна фаза на Лига Европа се организира в Дома на европейския футбол в Нион, Швейцария. Жребите за осминафиналите на Шампионската лига и плейофите на Лига на конференциите Европа също ще се проведат в понеделник.

Жребият за плейофите на Лига Европа ще включва 16 тима: осемте тима, приключили втори в груповата фаза, и осемте тима, приключили трети в груповата фаза на Шампионската лига. Жребият ще бъде подложен, с цел да се подсигурява, че всеки втори от груповата фаза ще се изправи против тим, който изпада в шампионата от Шампионска лига.

Тъй като Ливърпул, Брайтън, Уест Хем и Рейнджърс оглавиха своята група, те автоматизирано минаха към 1/8 на Лига Европа. Те няма да схванат идващите си противници, до момента в който не бъдат доказани осемте спечелили в плейофния кръг.

Фр...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР