Ливанският премиер Наджиб Микати обърка със секретарката ѝ при официалното

...
Ливанският премиер Наджиб Микати обърка със секретарката ѝ при официалното
Коментари Харесай

Ливанският премиер обърка Джорджа Мелони със секретарката ѝ

Ливанският министър председател Наджиб Микати обърка със секретарката ѝ при формалното посрещане на италианската си колежка в Бейрут.

Дясната ръка и историческа секретарка на Мелони - Патриция Скурти, която слезе първа по стълбичката на самолета, беше разцелувана от Микати. Той я прегърна горещо и стартира да я поздравява с „ Добре пристигнала ", уверен, че пред него е Мелони.

Развеселената от гафа секретарка, която поради прическата си наподобява на шефката си, се отдалечи от аления килим, на който се посрещат държавни персони. След като беше осведомен за грешката си, ливанският министър председател се върна още веднъж до стълбичката, с цел да посрещне същинския министър председател на Италия. Той прегърна и целуна и Мелони.

Всичко това беше снимано от ливанските медии, които го споделиха в обществените мрежи. По италианската телевизия РАИ обаче не беше пуснато.

Критици на Мелони незабавно разясниха иронично по какъв начин в чужбина даже не я разпознават, макар че тя се хвали с интернационалната си роля, оповестява 24 часа.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР