Ливанският дизайнер Ели Сааб представи на Седмицата на висшата мода

...
Ливанският дизайнер Ели Сааб представи на Седмицата на висшата мода
Коментари Харесай

Вдъхновена от северноафриканските медини: Ели Сааб представи новата си колекция в Париж

Ливанският дизайнер Ели Сааб показа на Седмицата на висшата мода в Париж сбирка, въодушевена от северноафриканските медини, съобщи Асошиейтед прес.

Пролетните ревюта висша мода във френската столица навлязоха в третия си ден, в който Дженифър Лопес се погрижи силата на моделите от подиума да се съчетае с тази на ВИП публиката. Певицата и актриса зареди с сила Пале дьо Токио, като дойде в последния миг за шоуто на Ели Сааб. 

Jennifer Lopez arrives the Elie Saab Haute show during.
— Entertainment Tonight (@etnow)
С пелерини с флорални претекстове и смело деколте, Лопес се възхищаваше от първия ред на творенията на Сааб, до момента в който ярки ритми съпровождаха блестящата ода за Маракеш.

В сбирката си ливанският дизайнер залага на класическа мода - в песъчлив тюл, небесен люляк, неясно розово, с арабски претекстове. Дългите рокли от шифон и креп основават чувство за безвремие, без да се преценяват със сезонните трендове, отбелязва Асошиейтед прес.

Jennifer Lopez shimmies, and Elie Saab shimmers, at the Paris spring couture shows
— The Associated Press (@AP)
Сааб сподели пола във формата на обърнато лале, декорирана със стотици внимателно бродирани триизмерни цветя. В други тоалети пък бяха вплетени закачливи детайли, като да вземем за пример обединение на обичайни техники, употребявани за кимоно с грациозност, присъща за класическите арабски облекла.

На финала спираща дъха булчинска рокля с бродиран дълъг шлейф завладя всички. И въпреки всичко показателно за актуалната мода - на края на ревюто не беше ясно дали гостите с фотоапарати бяха по-запленени от изящната направа или единствено от реакцията на Лопес към нея, отбелязва Асошиейтед прес.
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР