Лиу Йелин е поредната дама, с която ще ви срещнем,

...
Лиу Йелин е поредната дама, с която ще ви срещнем,
Коментари Харесай

Откривате ли нещо странно в тази двойка?

Лиу Йелин е следващата дама, с която ще ви срещнем, която наподобява доста по-млада от действителната си възраст, написа woman.bg. Кожата й е безупречна, в чудесна форма е и в никакъв случай няма да предположите на какъв брой години е в реалност. Лиу младее толкоз, че множеството хора считат, че е другарка на сина си, а не негова майка. Йелин е на... 49 години.

„ Чувствам се като че ли съм на 15! “, споделя Лиу. Тя е родена през 1968 година в Китай и твърди, че съвсем не употребява козметика. Йелин обаче е запалена по фитнеса и тренира непрестанно съвсем три десетилетия. „ Плувам всеки ден и упражнявам с тежести. Обожавам да плавам навън през зимата, това е обичаното ми занятие. Когато всички носеха зимни якета, аз се събличах по бански и се гмурках в ледената вода. Исках да тествам издръжливостта си “, разкрива още тя.

Йелин споделя, че близките постоянно вземат решение, че нейният наследник, който е на 22 години, в действителност е новият й другар. Последният сходен случай бил на женитба, на която тя завела детето си, а всички посетители пристигнали да я питат дали това е новата й половинка. Изглежда удивително, нали?

 Лиу Йелин наподобява два пъти по-млада от действителната си възраст
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР