Лицо, обвинен от бивши танцьори в сексуален тормоз и опозоряване на теглото

...
Лизо е известен с това, че възприема позитивизма на тялото.
Коментари Харесай

Лизо е известен с това, че възприема позитивизма на тялото. Но танцьорите твърдят, че тя е направила коментари за един изпълнител, който е напълнял, преди да я уволни, след като е записала среща поради заболяване на очите.

Искът също така обвинява капитана на танцовия отбор на Лицо, че се опитва да преобрази изпълнителите " религиозни вярвания и осмиване на онези, които са имали предбрачен секс.

Шърлийн Куигли също е обвинена в споделяне на непристойни сексуални фантазии и публично обсъждане на девствеността на една от жалбоподателките.

Триото танцьорки също са подали жалби за религиозен и расов тормоз, фалшиво лишаване от свобода, намеса в бъдещо икономическо предимство и други твърдения. Делото, заведено във Върховния съд на Лос Анджелис, беше споделено с американската партньорска мрежа на Sky News NBC News.

Изображение: Снимка: AP

Представителите на Lizzo, г-жа Куигли и продуцентската компания на Lizzo не отговориха веднага на исканията за коментар.

Мечка е забелязана да се разхлажда в джакузи по време на горещата вълна в Южна Калифорния

В костюма не се казва дали Лицо е знаел за обвиненията са свързани с г-жа Куигли, но ищците смятат, че певицата е знаела за оплакванията им срещу нея, според техния адвокат Рон Замбрано.

Двама от изпълнителите, Ариана Дейвис и Кристъл Уилямс, започнаха да изпълняват с Лицо след като се състезава в нейното риалити шоу в Amazon „Watch Out for the Big Grrrls“ през 2021 г., но и двамата по-късно бяха уволнени.

Третата, Ноел Родригес, беше наета през същата година след участие във видеото „Rumours“ но подаде оставка по-рано тази година.

Прочетете повече:
„Той беше твърде специален“: Звездите на Euphoria отдават почит на Ангъс Клауд
Карди Би съобщи на полицията, след като „фен беше ударен от микрофон“

В исковата молба се посочва, че на афтърпарти в клуб в Амстердам, Лицо твърди, че е „започнала да кани членовете на актьорския състав да докоснат голите изпълнители“.

След това певицата е обвинена, че е започнала да скандира когато г-жа Дейвис отказа, за което се твърди, че е засрамила танцьорката, докато тя не се съгласи.

И тримата танцьори очевидно са били подложени на 12-часова репетиция и прослушване, след като Лицо обвини актьорския състав, че пие преди представления.

Изображение: Снимка: AP

Съдебният спор гласи, че г-жа Дейвис е била толкова уплашена, че ще загуби работата си, ако отиде до тоалетната, че се е изцапала. Твърди се, че й е даден прозрачен тоалет без бельо, за да завърши представлението.

Г-жа Уилямс е била уволнена малко след инцидента, твърди тя, защото е говорила на среща за предполагаемите инциденти с алкохол.

Г-жа Дейвис беше уволнена на следващия ден, след като записа среща, поради заболяване на очите. Тя твърди, че е направила записа, за да може да има копие от бележките за изпълнение на Лицо. Но след като беше наказан, беше уволнен на място.

След срещата г-жа Родригес заплаши, че ще подаде оставка. Докато си тръгваше, тя обвинява Лицо, че е вдигнал двата си средни пръста и е извикал обида.

Искът не посочва сума в долари за щети, които покриват емоционален стрес, включително неплатени заплати, загуба на печалба и адвокатски хонорари.< /p>

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР