Лицо е „наранен“ от дело, заведено от бивши танцьори

...
Лицо разглежда дело, заведено срещу нея от три нейни бивши
Коментари Харесай

Лицо разглежда дело, заведено срещу нея от три нейни бивши танцьорки.

Жалбата, подадена във Върховния съд на Лос Анджелис във вторник и получена от CNN чрез адвокат на ищците, твърди, че трите жени са били подложени на враждебна работна среда и тормоз, докато са работили за певеца, носител на Грами.

Жалбата също така посочва продуцентската компания на Lizzo Big Grrrl Big Touring, Inc. (BGBT) и лице, описано като „капитан на танцовия състав“ като ответници по делото.

В четвъртък Лицо се обърна публично към жалбата за първи път в изявление в проверените от нея социални медии.

„Последните няколко дни бяха ужасно трудни и изключително разочароващи“, се казва в нейното изявление. „Моята работна етика, морал и уважение бяха поставени под въпрос. Обикновено избирам да не отговарям на неверни обвинения, но те са колкото и невероятно да звучат и твърде възмутително, за да не бъдат разгледани.”

Сред твърденията, изложени в делото, една от трите ищци каза, че е била насърчена от певицата да „се редува да докосва голи изпълнители“, докато била в клуб в Квартала на червените фенери в Амстердам по време на турне през февруари.

Друг ищец твърди, че се е почувствала принудена да „обясни наддаването на тегло и да разкрие интимни лични подробности за живота си, за да запази работата си“, след като певицата постави под въпрос ангажимента й към танцовия екип, според делото.

„Тези сензационни истории идват от бивши служители, които вече публично признаха, че им е казано, че поведението им по време на турнето е неподходящо и непрофесионално“, пише Лицо в отговора си.

„Като артист винаги съм бил много страстен към това, което правя. Приемам музиката и изпълненията си сериозно, защото в края на деня”, написа тя. „Искам само да представя най-доброто изкуство, което представя мен и моите фенове. Със страстта идва трудът, работата и високите стандарти.“

„Понякога ми се налага да вземам трудни решения, но никога не искам да карам някого да се чувства неудобно или сякаш не е ценен като важна част от екипа“, написа тя, добавяйки, че „не е тук, за да бъде гледано като на жертва, но също така знам, че не съм злодеят, какъвто ме представяха медиите през последните няколко дни.

„Няма нищо, което да приемам по-сериозно от уважението, което заслужаваме като жени в света. Знам какво е да те засрамват всеки ден и абсолютно никога не бих критикувал или уволнил служител заради теглото му“, продължи Лицо. „Наранен съм, но няма да позволя добрата работа, която свърших в света, да бъде помрачена от това. Искам да благодаря на всички, които протегнаха ръка и ме подкрепиха, за да ме повдигнат в този труден момент.”

Али Розенблум от CNN допринесе за този доклад

Източник: cnn.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР