Лицето на Хубавата Елена пуска 1000 кораба на вода, а

...
Лицето на Хубавата Елена пуска 1000 кораба на вода, а
Коментари Харесай

5 идеи за перфектния Св. Валентин подарък… за нас

Лицето на Хубавата Елена пуска 1000 кораба на вода, а в месеца на любовта има още повече благоприятни условия за дарове, които да се трансфорат в сантиментален жест или безценен спомен. Всяка една от нас се е сблъсквала с неловки опити на скъпите ни мъже да намерят подобаващ израз на възприятията си – и макар че ценим напъните, дано си признаем, добре би било да получим нещо, на което в действителност ще се зарадваме.

Този февруари на наша страна имаме сериозен съдружник в лицето на електронната търговия. В eMAG са създали специфична селекция с хрумвания за. Пазаруването онлайн икономисва време и пари, само че това напълно не е всичко. Може да разгледаме предложенията, да решим какво ни харесва и да сложим сърце до него, добавяйки го в лист с „ Любими” – а по-късно да го споделим с обичания човек. Все отново е 2022-ра – за какво да не възползваме от всички благоприятни условия, с цел да си осигурим един паметен Св. Валентин. От колегата ви ще се чуе въздишка на облекчение за спестеното чудене и циркулиране, а вие ще сте сигурни, че удоволствието от подаръка е неподправено.

А в случай че сама се чудите какво ви харесва, ето 5 хрумвания, които да ви оказват помощ.

1. Парфюм или подаръчен комплект с козметика

Абсолютната класика в жанра на празника. А от на eMAG може да изберете парфюм и за Него, който да кореспондира в вашия.

2. Бижу или часовник



Самата концепция да носите нещо, което непрестанно ви припомня за обичания човек или отброява минутите до идната ви среща, е безпределно сантиментална. Нежно колие или гривна с амулет сърце, грациозен часовник, а за какво не и двете в, ще са нещо, което ще цените и носите на драго сърце. Разбира се, и тук може да върнете жеста с за Него.

3. Игра или пъзел

Любовта ви може да е млада или към този момент да сте прекарали локдаун дружно, само че и в двата случая игрите са превъзходен метод да се опознаем и да се забавляваме дружно. с изображение на място, което да посетите дружно (а първо да наредите), тематична, в която разграничено на две сърце би трябвало да се направи цяло или – изборът е огромен, я удоволствието и споделените моменти още по-големи.

4. Халат за баня

, като топла прегръдка, е извънредно съкровен подарък и може да се трансформира в първата стъпка към споделен дом. Вземете един и за него и си представете всички мързеливи недели, които ще прекарате дружно.

5. Мече, сърце и рози



Нека си признаем, може да сме огромни хора, с кариера и отговорности, само че тайничко си мечтаем – квинтесенцията на романтиката. Е, в този момент е моментът да разкрием тази сантиментална своя страна да й се порадваме.

Вдъхновихте ли се към този момент? В eMAG има предложения на артикули за всеки усет и същински находки, а и извършването на покупки от платформата идва с към този момент добре познатите преимущества на електронната търговия: комфортно и елементарно поръчване, където и да се намираме и когато и да е, разнообразни варианти за заплащане, в това число и разсрочено, благоприятни условия за сигурна и бърза доставка до у дома или над 3000 точки в страната – куриерски офиси, клоновете на Български пощи или един от трите шоурума на eMAG.
Източник: iwoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР