Лицензът на футболния Левски за сезон 2022/2023 не е под

...
Лицензът на футболния Левски за сезон 2022/2023 не е под
Коментари Харесай

Спонсорът на "Левски": Няма основания клубът да не вземе лиценз, но има такава вероятност


Лицензът на футболния " Левски " за сезон 2022/2023 не е под директна опасност, само че главният спонсор въпреки всичко загатна, че може да има проблеми.

" Иска ми се да кажа, че няма никакви учредения, само че поради насъбраните отговорности такава възможност постоянно има. Но дръзвам да настоявам, че дейната работа на управлението по всяко едно направление, всяко едно обвързване, рискът от неполучаването на лиценз го има, само че е дребен ", съобщи Лъчезар Петров, който е представител в клуба на компания за казина.

Снимка: Lap.bg


От 2 години " сините " се устоят най-вече с дарения от почитатели, а при взимането на последния лиценз от Българския футболен съюз им постановиха мониторинг. От клуба не са разгласявали точна сума на отговорностите. През ноември 2021 година изпълнителният шеф Иво Ивков съобщи, че клубът се нуждае от 1 млн. лв. до Нова година. Преди седмица пък управлението на " Левски " започва нова акция за набиране на средства с задачата всеки месец бъдат дарявани по 150 000 лв., които да служат и за покриване на отговорностите към Националната организация по приходите.

Друго от неотложните отговорности е към някогашния треньор Петър Хубчев. Преди дни той сподели, че скоро ще покаже документи по проблема.

Снимка: Lap.bg


" За " Левски " няма нищо притеснително по проблема с Хубчев. Сумите са дължими. Документите, които може да покаже, са, че заплащането към него е дължимо. Има обвързване, което се обслужва към този момент. Имах с него една среща и един-два диалога по телефона. Имахме диалози с Георги Градев. Последно се разбрахме Хубчев и Амбарцумян да удължат периода на останалите вноски. Те се съгласиха. Апкарян отхвърли. Ръководството се е заело да реши проблема с Насиру Мохамед. Не е толкоз ужасно. Когато се обслужват отговорностите, клубът няма от какво да се тормози ", сподели Петров.

Снимка: Lap.bg


За да научите първи най-важното, изтеглете приложението на bTV Новините за и!

Бъдете с нас и във и!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР